Ajándék túra

Ajándékozz motorosszán túrát !

Közeleg a karácsony, az ajándékozás ideje, elkészítettük motorosszán túráink díszdobozos ajándék változatát.

száguldas motorosszan túránkonSokakban felvetődik a kérdés: Mit ajándékozzak, a férjemnek, barátomnak alkalmazottaknak, vagy a partnereimnek?
A nyakkendő már uncsi, a borotvahab ciki, az emblémázott bor lerágott csont, a karibi utazás drága...

Az Ő problémájukon szeretnénk segíteni.

Elkészítettük motorosszán túráink dobozos változatát, mely egyszerűen oda helyezhető a karácsonyfa alá, kézbe vehető, mint egy nyakkendő, mégis izgalams, tartalmas, és különleges.

Hiszen melyik férfi nem szeretne 3 napra eltünni a napi rohanásból, idilli környezetben hódolni a Székely gasztronómia csodáinak, motorosszánon száguldani öles fenyőfák lábai közt, hosszasan ejtőzni a szaunában egy kimerítő túra után?

Motorosszan pihenő - De jó itt.Akire igazak az iménti állítások, azok biztosan örülni fognak "dobozos" motorosszan túránknak.

Nem kell mást tenned, csak kiválasztod a két lehetőség közül a Neked tetszőt, meghatározod hány személynek rendeled a kalandot, megadod a kedvezményezett nevét és mi díszdobozban küldjük részedre a megrendelt ajándékot. motorosszán túraA boldog ajándék tulajdonosnak nincs más dolga, csak felhív minket, és időpőntot egyeztet.

Üzleti partner, férj, vagy barát? Mindegy. Biztos a siker!

Programjainkhoz minden esetben repülős utazást javaslunk. jegyet rendelni a WizzAir honlapján lehet, de kérés estén szívesen segítünk ebben is.


skidoomountexdaineseSmithyamaha
További információkért töltsd ki az alábbi űrlapot
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:
E-mail újra:
Telefon:
Slide SC 2005-2018 © Minden jog fenntartva.
4Step: keresőoptimalizálás